Det at være blevet mor – 5 skønhedstips.

At blive mor for første gang er sku en omvæltning uden lige, det er så fantastisk, men også vildt skræmende hårdt, de første par uger havde jeg slet ikke styr på tid og hvilken ugedag det var, alt var på min lille prinsesses primisser, men nu hvor hun er blevet 6 uger begynder man og få lidt styr på det, og man har lært sit barn bedre at kende.

MEN man er også nået til det tidspunkt, hvor man kigger sig i spejlet og tænker FUCK og det mener jeg virkelig FUCK, sorte render under øjnene pga. for lidt søvn, slatten mave hvor man tænker bliver den nogensinde stram igen, små hår som står som antener ud fra ens hoved på grund af amning, og ikke mindst kæmpe bryster som lægger mælk alle vegne, og man lugter lidt af gylp hele tiden, tilsidst vender man sig næsten til duften. Og ja man tænker hvordan er jeg endt her, men et smil fra Nolia og jeg er fuldstændig solgt og glemmer det, ( lige til jeg kigger i spejlet næste gang..thi..thi..)

So what to do?

 

Slyngevuggen Naturens Sway

Efter en uge hvor Nolia græd uafbrudt fra kl.21.00-03.00 om natten, var jeg klar til at hoppe ud fra førstesalen, nu forstår jeg hvorfor man har brugt søvnmangel som tortur, jeg var så at sige klar til at gøre hva som helst for at få søvn. Jeg fik anbefalet denne fantastiske slyngevugge af min svigerinde. Denne seng er helt fantastisk dens fjeder gør, at den gynger beroligende når dit barn b
evæger sig, eller du giver et lille skub. Bevægelserne minder dit barn om dengang det lå i ens mave. Det bedste var at jeg ikke skulle gå rundt med Nolia på armen i 6 timer som virkelig er hårdt. Slyngen kan bruges til dit barn er 2 år, den er mega genial de bedste penge jeg nogensinde har brugt. Så nu for mor her, sin skønheds søvn og det har hun VIRKELIG brug for. Kan også bruges i haven og som weekendseng.

Redken Quick Dry

Døjer du også med små “baby-hår” som bare ikke vil bliver lange og som bare står som antenner ud fra dit hoved. Det er til at bliver skør af. Her efter jeg har født har jeg bare fået så mange og forstår virkelig alle mine kunder som har dette problem. Jeg har
prøvet lidt forskellige hårlakker, jeg kan bare personligt ikke li når mit hår føles stiv af hårlak, men den skal ligesom også kunne holde de små hår på plads, min absolute farvorit er Redken Hairspray Quick Dry 18, som er en hurtigtørrende hårlak, som giver et godt hold og masser af kontrol. Hårlakken beskytter håret mod luftfugtighed i 24 timer, hvilket er pænt meget nødvendigt, da jeg går meget ude med barnevognen.

Køb Redken Hairspray Quick Dry 18 her. 

Chantelle

Når nu man lige har født, er det ikke ligefrem der, man føler sig allermest fræk, og især ikke hvis, man skal gå
rundt i de der meget grimme amme bhér, jeg har fundet en super lækker amme bh fra Chantelle som ligner en helt almindelig bh og har den smukkeste blondekant, den perfekte løsning på lækkert undertøj og amning, man vil jo gerne være lidt hot-mamma. Og så skal det bare være nemt, man kan åbne og lukke den med en hånd, perfekt da man ligesom har et barn på armen, som skriger på mad.(praktisk har fået en hel anden betydning). Har købt min hos Wunderwear by Camilla, hvor du i øvrigt for den bedste service, helt klart et uundværligt køb.

 

Neovita Stretch Mark Expert Body Serum.

Jeg tror at alle kvinder når de er gravide, tænker at bare man ikke ender med at få en masse grimme strækmærker, især når ens mave bare vokser derud af og man tilsidst tænker, hva ender det her ikke med, det gjorde jeg ihvertfald, de første dage efter jeg havde født stod jeg og vendte og drejede mig i spejlet for at se om jeg slap fri eller havde fået strækmærker, jeg slap desvære ikke helt, men heldigvis er det ikke mange. Så jeg startede med det samme med at bruge en serum fra Neovita som er helt fantastisk den kommer ud i skumform, hvilket gør det super nemt at påføre samt den tørre ind mega hurtigt, så man kan hoppe i tøjet med det samme. Den har allerede her 6 uger efter min fødsel gjort at mine strækmærker heler pænt og begynder at få en pæn farve, så man ikke lægger mærke til dem, det er vigtig man starter med de samme, man kan ikke gøre det senere så det forsent. Den kan selvfølgelig ikke fjerne strækmærker, men gøre dem pæne så man kan leve med dem. Helt klart en serum alle bør have så få den købt inden du har termin så den står klar på dit badeværelse, da du har nok at se til den første tid. ( Her kan i se et billed af min mave, og ja den er jo ikke så stram endnu, men man kan se at mine strækmærker næsten har samme farve som min hud nu)

NEOVITA

 

Youngblood Minereal Loose Foundation

Denne løse pudder fra youngblood er en af mine absolute favoritter, også inden jeg fik barn, den er så nem og hurtig at ligge på, og giver et virkelig godt resultat, hvor huden ser naturlig og ensartet ud, fjerner mørke render under øjne og giver min hud en lækker glød. Og må indrømme at der ikke er så meget tid om morgen til mor her, da prinsessen kræver fuld opmærksomhed, så denne pudder er helt genial, når det skal gå lidt stærkt.

YoungbloodKøb Youngblood Minereal Loose Foundation her.