Events

Events har altid været en af vores store passioner her hos Style Vision. Vi elsker at inspirere vores kunder og gøre noget ekstra for dem. Derfor er vi anerkendte for vores utallige og meget forskellige events både privat arrangeret efter forskellige ønsker, men også de helt store åbne events hvor dørerne er åbne for alle.

Vores muligheder for mange forskellige tiltag er store og næsten alting er muligt, da vi berører mange områder indenfor skønhedsbranchen og har et personale som er dygtige underviser/underholdere og med en bred viden indenfor både hår, makeup, negle, tøj og mode mm.

Vi holder alt fra små privat bookede event med 10-15 deltagere hvor der bliver skræddersyet programmer ud fra ønske, til større firma arrangementer, foredrag, modeshows, flettekurser, polterabend mm

Vi har endda kastet os ud i et par herrearrangementer og ikke mindst Ladies nights med cocktails og livemusik.

Samtidig har vi et gode samarbejdspartnere i byen som gør det muligt at kombinere et arrangement hos os, med efterfølgende spisning, cocktails og hygge på et af de populære og nærliggende restauranter. I skal bare ringe og fortælle jeres ønsker og behov så ordner vi resten for jer.

For os handler det om at kunderne er underholdt, bliver inspireret på flere måder, får den vejledning de skal bruge og mulighed for VIP shopping i vores kvinde-mecca efter lukketid.

Kontakt os for detaljer omkring priser mm.

STYLE VISION

Østergade 15
7500 Holstebro
Jylland
Danmark
T. 9742 1919

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.45 - 17.00
Tirsdag: 8.45 - 17.00
Onsdag: 8.45 - 17.00
Torsdag: 8.45 - 18.00
Fredag: 8.45 - 18.00
Lørdag: 8.00 - 14.00

FÅ NYHEDSBREVET