Ganni

Så er der landet Ganni i vores butik Style Vision i Holstebro og det er altid en skøn dag for os. Vi elsker nemlig, ligesom de fleste af vores kunder, dette brand. Målgruppen er bred, de har de samme gode og populære modeller med hver gang, men i forskellige skønne prints og farver. Også er de kendte for deres fantastiske kjoler og ikke mindst blonder.

Indkøb i Ganni’s showroom

Det er altid en oplevelse når vi er i København og besøger Ganni’s showroom ved Holmens Kanal. Her hænger de store kollektioner altid rundt langs alle de fire vægge i det store firkantede rum med mange mange meter til loftet. Der er altid flere sælgere igang med kunder på samme tid, langs de lange borde som er placeret midt på gulvet. Her er både danske og mange skandinaviske kunder.
Alle sælgerne er “ægte Ganni piger” som vi kalder dem. Næsten som om de er udvalgte ud fra at kunne bærer hele Ganni’s dna i forskellige afskygninger, og se fantastiske smarte, smukke og selvfølgelig inspirerende ud samtidig.

Under modeugerne har de samtidig profesionelle modeller til at gå rundt imellem kunderne der handler, i de forskellige designs, så man ser alt tøjet på. Det giver en fantastisk effekt og oplevelse til hele indkøbet. Samtidig bliver man altid serviceret med lækre snacks, mens man får en indledende historie omkring, hvordan de denne gang har fundet inspirationskilder til den kommende sæson.

SHOP GANNI NU!

Ganni’s Stilretning

Hvad i somkunder ikke ser, er hvor forskellig stilretninger Ganni faktisk har, da vi jo måske kun vælger 25 forskellige designs ud af ialt 80 stk. Lad os sige, at hos Ganni er der ingen grænse for bizarre indtryk og sjove tiltag i nogle af deres kollektioner. De kan finde på at have en fed læderjakke til 5000kr hvor der bagpå et broderet en pink gulerod eller et japansk taleudtryk i en talebobbel. Selvom man slår øjnene op og tænker hvorfor!!!! Så er det samtidig det der gør det hele spændende og fornøjeligt. Simpelhen fordi de hver gang overrasker og ikke mindst TØR!!! Og det er hvad der gør dem stærke og genkendelige…

Ganni

Ganni sko.

Ganni producere også en sko og taske linje som vi også altid “røre” en lille smule ved. Det gør hele vores butik lidt mere spændende og inspirerende at komme ind i, og både sko og tasker sælger enormt godt, da de ikke ligner noget af alt det andet vi har i byen. Vi vurdere dog igen at der ofte er nogle items der stadig er en smule for bizarre til at Holstebro er klar til det endnu. Det kunne fx være røde slangeskindssko sko med en pels dusk på tåen??? men måske det ligepludselig kommer? Hvem ved!!!

Stillet Ganni

 

Alt i alt er Ganni bare fantastiske og hvis du stadig ikke er bekendt med dem, så tjek branded ud i vores fysiske butik i Holstebro eller på vores webshop !!!

SHOP ONLINE NU.