Fælder du meget? Og har du tyndt, fint og livløst hår??

Dette er et af de største problemer vi ugentligt hører i salonen. Kunder som har lidt et stort hårtab ved fx. Stress, sygdom og graviditet, og er desperate og ikke mindst frustrerede over det manglende hår og fylden på toppen af hovedet.

Håret er noget de fleste kvinder ser som en stor del af deres kvindelighed og femininitet. Lækkert tyk hår er et selvtillid boost i sig selv, og når det pludselig forsvinder, føler mange at kvindeligheden og selvtilliden gør det samme. Men i må ikke miste håbet endnu.

Kérastase densifique femme hair density Programme 30×6 ml

Kerastase har nemlig udviklet en kurbehandling imod hårtab og tyndt hår. Behandlingen består af en kasse med en flydende serum til hver eneste dag. Denne serum tilføres dagligt i hovedbunden og masseres ud i hårlængderne. Serummet øger antallet af håret til op imod 1000 nye hår i løbet af de 3 mdr behandlingen anbefales. Over halvdelen af alle forbrugerne mærker tydelig at deres hår er blevet tykkere og 80% at det er blevet væsentlig stærkere og mere modstandsdygtig.

Fordelene er hermed at det øger både hårets tykkelse og antallet af hår. Kuren er nærende og fugtgivende uden at fedte også booster det hårfibrene. Den optimale effekt får du ved at bruge kur-pipetternenfuldt ud i 3 mdr og gerne sammen med Bain densité shampoo og kur eller balsam.

Hele serien findes også til mænd med maskulin duft og her gælder selvfølgelig samme kampagne.

Normal pris pr. Kasse er 799kr, men vi kører en vild kampagne hvor du kan købe 3 bokse til 3 mdr til ialt 1299 kr. så længe lager haves!!

1 kasse indeholder 30 x 6 ml serum i pipetter. 1 til hver dag.

Anvendes dagligt på tørt eller håndklædetørt hår.

– Åben ampullen og sæt påførings hætten på.
– Påfør ampullens indhold helt nede i hovedbunden i lige paralle baner.
– Massér let med fingerspidserne, for at fordele væsken jævn i hele hovedbunden, masser resten ud i længderne.
– Den absorberes hurtigt i hovedbunden Skal ikke skylles ud.

Kig forbi salonen hvis du har spørgsmål til dette fantastisk produkt. 

Style Vision  – Østergade 15 – 7500 Holstebro