Hjælp til hvordan plejer du bedst dit farvede hår?? 

Jeg er en af de kvinde, foruden at være en skadet frisør, som ofte farver hår, og gerne skal prøve noget nyt hver gang. Nogle gange bliver det rigtig godt, andre gange en ommer. Altså jeg kan godt lide at skifte looks og teste alle de nye trends man ser overalt heletiden. Dog vil jeg stadig snyde mig til et hår der SER sundt og lækkert ud. Derfor har jeg testet farve serien og speciel kuren fra vores luksus brand SHU U EMURA i salonen her den sidste måned.

SHU UEMURA – Colour Lustre

Serien fra SHU UEMURA hedder Colour Lustre og jeg er meget imponeret over hvad den kan af magiske ting. Selve shampooen er så luksus at vaske i. Man mærker blødhed med det samme den bliver skummet i håret og den efterlader det nærmest Somom der allerede har været conditioner i. Men selve hår kuren/masken er helt igennem fantastik. Den er lavet med en masse shimmer effekt som man kan se i samme øjeblik man åbner den. Cremen glinser i en lækker perlemor farve og duften er skøn.

Colour LustreSerien fra SHU UEMURA – køb den her.

Få det bedste ud af din hårmaske.

En af de ting jeg altid vejleder mine kunder med langt hår til, er at sove med deres hårmaske Wmin 1 gang om ugen. En maske har næsten altid en indvirkningstid på min 5-10 min. Så det med at stå inde i badet og vente, bliver for mange kvinder ikke til mere en 3 min fordi så kalder børnene, eller man har glemt at skrue ned for kogepladen midt i aftensmaden.

Ligenu kører vi Focus på Colour lustre maskerne, som du kan købe for 299 kr. så længe lager haves. Normalpris 440 kr.

Derfor er min rutine sådan her i hverdagene.

– Kommer hjem fra arbejde og går i bad.

– Vasker håret og smider et håndklæde omkring det.

– Får tøj på og smører mit ansigt i div rynkecremer 🙂

– Håret er ikke plask vådt længere så jeg redder det ud, vender hoveder nedad og påfører min kur i længder og spidser så de er godt mættet.

– Sætter mit hår i en knold og nu kan jeg gå igang med aftensmaden.

– Når det bliver sengetid er håret kun fugtigt, så jeg smider et håndklæde på hovedpuden.

– Dagen efter skyller jeg bare kuren ud og mit hår er genfødt på ny. Følelsen er slet ikke til sammenligning men en kur der kun har virket i 5 min.

Colour Lustre kurSHU UEMURA – Colour lustre kur normal pris 440 kr. NU 299 kr. 

Her mærker du en kæmpe forskel og for hver behandling en forbedring.

Colour lustre kuren giver som lovet virkelig meget glans til dit farvede hår og holder det smukkere i meget længere tid.
Hele serien består af en shampoo, conditioner, kur/maske, og en føntørrings creme som også er helt unik.
Hvis man nu har andre behov ud over at man har farve i sit hår, kan hele serien med fordel kombineres på kryds og tværs. Gå ind og læs om hvad shu serien ellers byder på på webshoppen, hvor det hele også forhandles. Vi er fan af branded og ikke at forglemme det luksuriøse look, som gør sig godt ud på et hvert badeværelse.

Ligenu kører vi Focus på Colour lustre maskerne, som du kan købe for 299 kr. så længe lager haves. Normalpris 440 kr.