Mine ferie tips til lækker strandhår! – Redken solserie

Har været så utrolig heldig at kunne holde en uges ferie 10 uger inden lillesøster kommer til verdenen. Så vores lille familie er taget turen til det fantastiske Ayia Napa på Cypern, hvilket virkelig kan anbefales.
Masser af sol, smukke strande, gode børnehoteller ( her Spies sunwing sandy Bay) vi nyder det i fulde drag inden det igen går løs med vågne natter, bleer og sutteflasker. Og ikke at forglemme, er dette jo vores sofiyas sidste ferie som forkælet enebarn.

Men selvom jeg er højgravid og “bare” sammen med min lille familie har jeg alligevel mine sædvanlige feriehår ritualer step by step hver dag. Jeg elsker som de fleste andre sommer, sol, strand og pool, men hader at komme hjem med ødelagt, tørt og solbleget gulligt hår. Derfor vælger jeg selvfølgelig at benytte mig af redkens fantastiske sol serie bestående af en shampoo og kur.

Redken

Solserien fra Redken

KØB DEN HER

Shampooen fra Redken går ind og neutralisere salt og klor i håret hvilket forhindre solskaderne i overhoved at ske. Kuren gør håret helt fantastisk blød og lækkert og genopbygger glans og udtørringen fra solbAdningen. Mere behøver du egentlig ikke for at bevare dit hårs gode tilstand og den er også genial til børnene, så de ikke kommer hjem med grønlige spidser efter de obligatoriske mange timer ved de daglige pool besøg.

Jeg er en af dem der sjældent slæber en føntørre med på ferie, believe it or NOT. Da Jeg kan godt lide mit hår ser tilfældigt og ferie afslappet ud, men selvfølgelig stadig lækkert, og det kommer desværre ikke helt af sig selv. Derfor vasker jeg første gang håret i en silvershampoo ( den fra Loreal) da mit hår er farvet blond og jeg gerne vil undgå det gullige skær solen kan efterlade i håret. Herefter en gang med min sol shampoo fra Redken.
Når jeg har afsluttet med Redken Sun kuren redder jeg håret og kommer først lidt ekstra kur i som jeg bruger som en creme. Den får mine naturkrøller, jeg til hverdag skjuler, til at samle sig lidt, og sørger for At ikke bliver et stort krus i løbet af dagen. Herefter lækre fugt olier eller serummer fra Kérastace. Min favorit er den fugtgivende elexir ultime olie og den to komponente arcitect serum med masser af genopbyggende protein.
Mens håret tørrer sætter jeg det skiftevis op i en rodet løs knold og har det løst. Looket bliver afslappet strandløve garn og jeg elsker det.

Næste dag smider jeg selvfølgelig noget volume spray Wind blow fra Redken i bunden af håret og vi er klar til at gå til strand og pool endnu en dag. Inden det igen bliver vasket efter solbadningen.

Sol serie Redken

Olie olie olie er en af de vigtigste ting for håret på sommerferien og der er altid godt med uva og uvb filtre i kerastace’s hårpleje serier, så kom bare igang.

God sommer.