Modeugen efterår 2017

Så er modeugen slut i denne omgang inden det igen går løs til august.
Når vi er afsted først på året er det autumm 2017 vi køber ind til. Dvs det er varer der lander i butikken om 4-6 mdr og skal kunne fungere i en stor del af efteråret.
Modeugen/fashion week er faste dage hvert år og afholdes i København. Nogle brands er præsenteret på Ciff i Bella centeret, nogle på revolver i Øksnehallen og andre, som mange af vores leverandører, har deres egne showrooms rundt omkring i hjertet af København. Meningen med denne messe er at blive inspireret, networke, ligge ordre og se de nye kollektioner blive præsenteret fra deres bedste side.

Modeugen

Nye farver og tendenser til efteråret.

En tydelig ny farve som alle vores brands havde præsenteret i deres kollektioner, var farven lilla/lavendel. En ret anderledes og ny nuance som gav noget blikfang hver gang. Vi rørte selvfølgelig ved det en lille smule, denne gang fra Baum und pferdgarten og Ganni. Så glæd jer til at se det😊
Derudover så vi mange kjoler, de løse modeller i forskellige prints og designs. Super fine og delikate. Masser af prints, især fra Ganni og Gestuz. Lækker lækker overtøj i mange forskellige udtryk, farver og modeller som plejer at være yderst populær i vores fysiske butik Style Vision i Holstebro.

Modeuge ganni

Baum Und Pfredgarten

Nye brands!

Derudover kommer der et par nye brands til butikken og i den meget prisvenlige kategori.
Vi har længe kigget og faldet over mærket Lollys Laundry, især på de sociale medier som Instagram. De har et nyt og anderledes udtryk end hvad vi ellers har i butikken og på webshoppen. Feminine farverige prints, Casual designs og pasformer og måske en smule boheme stilmæssigt. Vi var meget positive og standen var nok en af de mest besøgte i de timer vi var der. Vi fandt nogle virkelige smukke og skønne items. Derudover kommer der et helt nyt mærke som hedder norr udviklet af mærket erbs. Super enkle og fine items som vi glæder os til at vise frem.

Norr

Tid til fornøjelse.

Midt i stressen og de mange beslutninger og overvejelser man fylder hovedet med, er det også et must for os at blive inspireret af selve byen København. Det kan være specielle restaurantbesøg, dennegang mange gåture op og ned af istedgade og i det hele taget Vesterbro, kan være en inspirations kilde i sig selv. De mange forskellige typer og personligheder er en helt fantastisk og befriende verden at træde ind i. Her virker det som om mennesker på en måde hviler mere i sig selv. Man ser ud og tager på hvad humøret fortæller en. Grøn og pink på samme tid. En lilla og blå stribe i håret og alt dette uden folk kigger skævt. Man falder simpelhen bare ind i mængden med alle de andre forskelligheder på gaden.

Hvis du ikke kan vente med at shoppe nye lækre varer til garderoben, kan du jo kigge forbi vores webshop og se alle de lækre spring 17 varer. www.stylevision-shop.dk