OM OS

Belinda Christensen og Tina Uhre er ejerne af Style Vision. Belinda grundlagde salonen Hair Vision i 2011 og i 2014 blev Tina Uhre medejer hvor efter de i 2015 ændrede navnet til Style Vision og udvidede konceptet med dobbelt så mange kvm. I 2016 udvidede de med tøjbutik, sådan alt var samlet under ét tag. En webshops kom til og har fra første dag været en stor succes. I 2022 valgte Belinda og Tina at lukke for tøjbutik og webshoppen for at fokusere udelukkende på frisørsalonen, og i efteråret 2023 flytter salonenen ind i nye super slotte lokaler lige overfor den nuværende salon.

Visionen har hele vejen igennem været skabe et unikt univers i et hyggeligt og hjemligt miljø, hvor levende lys, hygge stemning og god service står øverst på listen og forbliver nogle af de allervigtigste værdier.

Både Tina og Belinda har specialiseret sig gennem mange år indenfor brudefrisering, styling af langt hår, samt makeup. Derudover har de begge en stor passion indenfor skønhedsverdenen som tydeligt kommer til udtryk når man bevæger sig gennem hele huset. Ingenting er tilfældigt og der er tænkt over hver og en detalje fra start til slut.

Tina og Belinda er meget perfektionistiske på hver deres måde, hvilket gør partnerskabet unikt og giver mulighed for hele tiden at udvikle og skabe nye tiltag. Her er tankegangen at alt kan lade sig gøre med den rette vilje og arbejdsmoral. Dog er det for begge parter utroligt vigtigt, at der også er tid til familien derhjemme. Med børn og 2 selvstændige mænd derhjemme, er det den tætteste familie der gør alt dette muligt og derfor er de nogle gange en ligeså stor integreret del af vores team.

Sidst med ikke mindst er det vigtigt for de to kvinder at arbejdsmiljøet er godt. Der bliver lagt vægt og sat pris på alle de dygtige medarbejdere som er unikke og meget professionelle på hver deres områder. I dag er Tina og Belinda stolte af virksomhedens hurtige udvikling og du kan uden tvivl forvente flere spændende tiltag fra de 2 iværksættere i fremtiden.

Belinda og Tina hos Style Vision

STYLE VISION

Østergade 15
7500 Holstebro
Jylland
Danmark
T. 9742 1919

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 17.00
Onsdag: 8.00 - 18.00
Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 17.00
Lørdag: åben efter aftale

FÅ NYHEDSBREVET