Projekt ny salon!

Så kom dagen endelig hvor startskuddet lød. Vi lukkede salonen ned i 4 dage, og ja nærmest tømte salonen, for så at få den bygget op på ny igen, med lækkert nyt inventar og et nyt look. Vi har gået og planlagt denne renovering i lang tid og har som altid fundet masser af inspiration i København og på de mange sociale medier vi følger. Samtidig har vi været på et kursus for selvstændige, hvor vi fik mange input til hvordan vi kan optimerer vores kundeservice og den oplevelse vi tilbyder vores kunder, når de træder ind af vores dør.

I dag befinder vi os i et hektisk miljø og i en tid hvor folk har travlt og mange steder er den gode service og vejledning forsvundet, hvilket vi personligt synes er ærligt, den personlige kontakt med ens kunder, må bare ikke forsvinde. Derfor vi har valgt at investerer fremfor at nedskærer på det område som mange andre gør eller føler sig nødsaget til at gøre. Vi tror på at dette er den helt rigtige måde at udvikle vores forretning på, hvis vi tænker fremadrettet.

 

Vi kunne ikke have klaret det uden vores familie og venner.

Vores familier har slidt og slæbt i 4 dage for at det overhovedet var muligt at nå det hele på så kort tid. Vi må nok også indrømme at projektet tog om sig. Vi var selv i tvivl om vi overhovedet kunne nå at blive klar igen på så kort tid. Men heldigvis er vores familier ved at være vant til, at når det kommer til os 2, så tager det altid om sig da vi er perfektionister til fingerspidserne og altid får ekstra gode ideer undervejs,. Hvad kan vi sige? vi er kreative mennesker og det har de heldigvis efterhånden lært at elske og accepterer.

Det endelige resultat

Vi er selv utrolig glade for det samlede resultat som får hele vores skønne hus til at hænge bedre sammen og som har skabt mange hyggelige miljøer i rammer, som oser af hygge og afslapning. Det er nemlig meningen at man skal kunne helt ned når man kommer ind til en behandling hos os. Denne gang har vi tænkt på vores dejlige herrekunder som kommer hos os. Vi har skabt et miljø kun for dem, i et maskulint oldschool barber miljø, hvor vi lige nu er igang med at udvide vores kompetencer indenfor barbering og grooming for mænd. Tendensen med skæg er virkelig kommet frem igen og mange mænd mangler vejledning til at pleje og holde deres skæg rigtigt, så vi ser frem til at hjælpe og vejlede på dette område. Som ekstra forkælelse til vores mænd vil det nu være muligt at nyde en god rom eller øl i forbindelse med en klipning eller barbering.

 

Husk du altid kan booke tid online på www.style-vision.dk

// Tina & Belinda