Fedtet hår!

Er du også en af dem som er ved at blive sindsyg af at have fedtet hår? Især kun få timer efter hårvask eller at det allerede ser meget fedtet ud dagen efter.

Gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at undgå fedtet hår.

Vask aldrig dit hår hverdag!

Det er hverken godt for dit hår eller hovedbund, hvis du vasker dit hår hver dag. Når du vasker dit hår hver dag, vil din hovedbund automatisk begynde at producere mere fedtstof, som i nogens tilfælde trækker hurtigt ud i håret.

Vi anbefaler 2-3 hårvask i ugen, dette kan dog være en hård start, hvis du plejer at vaske dit hår hver dag. Derfor kan dette være en stor udfordring for dig, da dit hår i den første stykke tid vil føles fedtet. Start med at vaske dit hår hver anden dag i ca. 1 til 2 uger. Herefter kan du begynde at vaske det hver tredje dag. Du vil efter en måned kunne mærke og se en forskel.

Vask hår

Tørshampoo 

Måske har du hørt om tørshampoo før, og måske ikke. Tørshampoo er perfekt at bruge de dage hvor du springer hårvasken over. En tørshampoo er udviklet til at absorbere fedtet fra hovedbunden, og kan derfor være en stor hjælp for dig i din nye tilvænning af “kun” et par hårvaske i ugen.

Der findes dog mange forskellige tørshampooer på market, og det er vigtigt du får den rigtige, for at den ikke skader dit hår. Vi anbefaler du køber en tørshampoo som ikke “lukker af ” så din hovedbund kan ånde. Hvis du aldrig har prøvet en tørshampoo før, vil du helt sikkert komme til at elske at bruge en tørshampoo.

Her i salonen er vores favorit tørshampoo fra Redken den hedder Redken Styling Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender, som er specielt udviklet til ikke at lukke hovedbunden af. Køb den her!

Redken tørshampooRedken Styling Pillow Proof Blow Dry Two Day Extender pris. 198,- 

Fordelen ved Redkens tørshampoo.
Fordelen ved Redken`s tørshampoo er den absorberer det overskydende fedt utrolig godt, den opfrisker dit hår og så giver den også en lækker fylde til håret, som er perfekt til de kvinder, der har meget tyndt hår. Det er vigtigt når man bruger tørshampooen, at man ryster den godt inden brug, man sprayer produktet i håret.

Salonens favorit-tørshampoo!

Hvis du har spørgsmål kan du altid kigge forbi salonen, vi står altid klar til at hjælpe dig 🙂

Style Vision Holstebro Logo