Spring ´17 Trends

Vi elsker alle den tid vi går imøde, forår vi kan næsten ikke vente. De første fornemmelser af forår for man tit i butikkerne, da vi allerede nu begynder at få leveret alle vores spring17 varer, det fedt at se farver og prints efter en vinterperiode med mørke farver. Vi vil give jer en lille guide til hva de hotteste trends bliver her til foråret, og hvilke lækkerier vi har købt hjem.

Husk du altid kan shoppe online hos Style Vision. 

Colour

Der kommer knald på farverne en af de nye farver i år, som man bare må eje er yellow…yes de damer i læste rigtigt gul bliver det nye, vi har selvfølgelig købt farven hjem i flere forskellige nuancer og prints alt efter hvor modig man er og ens hudtype. Print er altid populært og vi har købt så mange forskellige lækre prints hjem til dette forår, som vi glæder os til at vise frem, så følg løbende med de næste 6 uger hvor vi for leveret det hele.

Spring

Baum und Pfredgarten skjorte

T-shirts

I skal forvente at det afslappede look med t-shirts bliver et must, med masser af prints med kald på samt også en smule 80ér inspireret samt sweatshirts. Dette look er super cool med sneak´s til i forskellige farver, tjek vores udvalg ud på shoppen eller besøg os i butikken, vi har udvidet vores udvalg.

Følg os på instagram og se alle de nye ss17 varer.

Just Female kjole

Baum und Pfredgarten skjorte

Spring

Husk du altid kan shoppe online hos Style Vision. 

Gestuz strik

Gestuz Sweatshirt