Er jeg den eneste der bare elsker taskerne fra Day?

Jeg har fundet nogle af de nye farver her til foråret, som jeg synes er rigtig lækre. Day har i år lavet en ny model af den traditionelle skuldertaske, der er knap så stor, som den vi har set i de tidligere sæsoner.

JEG ER FAN!!

Day taske SHOP DAY TASKER HER

DAY GWENETH PUCH WORK.

Jeg bruger taskerne fra Day næsten hver eneste dag, da især størrelserne på deres tasker er super gode. Jeg har flere forskellige tasker fra Day, og en af de nyeste jeg har købt er den nye model der hedder DAY GWENETH PUCH WORK. Jeg bruger tasken på arbejde hver dag, da den ligepræcis har den ideelle størrelse til at kunne indeholde min computer, samt strømstik, og så selvfølgelig min super lækre madpakke

DAY GWENETH PUCH WORK – KØB DEN HER

Tasken fungerer super fin for mig, da den ikke er for stor, og samtidig lidt mere fast i stoffet end de almindelig Day tasker. Før jeg fik denne taske fra Day, brugte jeg den velkendte Day Gweneth bag, som er lidt større i modellen. Min Day Gweneth taske er selvfølgelig stadig i brug når jeg skal til træning eller hvis jeg skal overnatte et sted. Day Gweneth bag er bare super rummelig Og i sommers da jeg var på ferie i Spanien, brugte jeg den som håndbagage i flyet og på selve ferien bruger jeg den, som strandtaske.

DAY GWENETH PUCH BAG – KØB DEN HER

Jeg er super glad for mine Day tasker, da de er meget enkle i designet, hvilket jeg rigtigt godt kan lide, da de kan bruges som en del af næsten alle looks. Days taske modeller og designs spænder bredt fra de sporty modeller og nu også de mere luksuriøse udgaver som vi også forhandler i butikken og webshoppen.

DAY GWENETH PUCH MINI- KØB DEN HER

 

DAY IT COSMETIC SKIND – KØB DEN HER

I Style Vision har vi fået så mange super fine farver og modeller hjem her i foråret. Især de mange smukke ensfarvede nuancer i en quiltet struktur er allerede meget populære i butikken.

Day taske SHOP DAY TASKER HER

Så kig forbi vores fysiske butik i Holstebro eller på webshoppen og tjek alle de nye Day tasker ud.