Tinas 5 skønhedsfavoritter.

Jeg er en kvinde i min bedste alder (snart 32 år) som er selvstændig, har en selvstændig mand som også spiller håndbold, jeg er mor til Sofiya og gravid med en lillesøster som ankommer til sommer. Hvis nogle skulle være i tvivl er der altid drøn på i hverdage og weekender hjemme hos os, hvor karriere, fritidsinteresser, familietid og socialt samliv skal gå op i en højere enhed!!

5 uundværlige skønheds produkter!

Derfor er der minimum 5 uundværlige skønheds ting som jeg aldrig ville kunne undvære i min hverdag.
5 ting der giver mig en tilfredsstillelse af at føle at jeg gør noget for mig selv. Samtidig nogle få ting som får mig til at føle mig mere kvindelig og pæn, og vigtigst af alt, får mig til at ligne et menneske med en god portion overskud, selvom det ikke altid er tilfældet!!

– Instant wrinkle correkter
– Contour / mørk blush
– Strechmark + body lotion 
– Bryn pen
– Serum til håret.

Jeg er daglig storforbruger af wrinkle correkter fra vores hudpleje serie Neovita.
Serien uden tilsætningssstoffer og parfumer og derfor også passende når man nu som mig er gravid. Når jeg kommer denne skum creme på de efterhånden alt for tydelige furer i panden hver morgen, kan jeg efter få minutter virkelig mærke at huden strammer helt op og jeg føler mig igen som en på 25 år inden jeg går ud af døren. Det er en helt fantastisk ungdoms-eleksir som virkelig kan mærkes og ses.

NeovitaNeovita wrinkle correkter – Køb i vores butik i Holstebro.

En anden meget meget vigtig del af mine daglige makeup rutiner, som gør en verden til forskel, er når jeg bruger , eller ligger skygger i ansigtet med en mørk blush eller pudder. (Favoritter Cabernet)
Jeg har desværre ikke noget der minder om kindben, i hvert fald ikke hvad man kan se med det blotte øje. Men der kan jeg love jer for jeg kan trylle og snyde så det batter😀 og hurtig få de fyldige kinder til at se 5 kg lettere ud.

YOUNGBLOOD PRESSED MINERAL BLUSH – CABERNET – KØB HER. 

Efter badet er jeg blevet tilhænger af Neovitas strech mark skum creme. Her får den gravide og udspilede mave selvfølgelig en ordentlig omgang, og så bagefter en tur til lårbasser og baller!!! Jeg afslutter resten af kroppen med den helt fantastisk Rich Body Care. Ren forkælelse og velvære og kun for mig 😊

Neovitas strech mark og body lotion. Køb det i vores butik i Holstebro

Når grund makeuppen er lagt, er det på tide at man skal til at se mere levende og vågen ud, end man måske føler sig når klokken har rundet 07. Her kan et par flotte velformede og optegnede bryn virkelig et must for mig. Jeg snyder ved at løfte dem og forme dem bredere med et højere knæk midt på. MY GOD!! nu begynder det er hjælpe og jeg er snart klar til min arbejdsdag i salonen og butikken😊

YOUNGBLOOD BROW ARTISTE SCULPTING PENCIL – KØB DEN HER. 

Det sidste absolutte must er den helt fantastisk dobbelt komponente Sérum Thérapiste fra Kérastase, som både reparerer mine fuldstændige elendige spidser, efter alt for meget farve og frisør mishandling. Samtidig samler den mine spidser og efterlader længderne glasfulde og får håret til at ligne noget der næsten kunne være et sundt drømme hår😊

KérastaseSérum Thérapiste fra Kérastase kan købes her. 

Prikken over i’ét som skal lige nå at være med her, min evigt elskede style extensions. 1-2-3 og pling jeg har Hollywood hår😉😉

Shop vores fantastiske Style Extentions her. Pris 1799,- 

Jeg har et job som kræver at man altid ser soigneret og velplejet ud. Hvis jeg skal vejlede mine kunder i hår, makeup, hudpleje og tøj er det selvfølgelig vigtigt man selv er et godt forbillede. Når man skal gennem samme forvandling hver eneste morgen lærer man hurtige og nemme teknikker som virkelig gør en kæmpe forskel og her deler jeg nogle af de vigtigste faktorer for mig 😊😊