KOSMETOLOG

Hos Style Vision tilbyder vi et bredt udvalg af professionelle kosmetolog behandlinger, vi yder altid personlig vejledning og selvforkælelse i første klasse, samt professionel rådgivning om hudtype og tilstand, pleje af netop din hud er vores fokusområde. Vores kosmetologer er eksperter i at pleje og beskytte huden.

Vi tilbyder behandlinger efter netop dine behov, hvorfor du kan vælge imellem forskellige behandlinger i forskelligt prisleje. Desuden tilbydes der rådgivning i vores hudplejeserie Neovita, så vi kan skræddersy hudplejen i hjemmet efter dine behov og hudtype. En god hudpleje kan bidrage til hudens almene tilstand, hvorved tørhed, irritation, urenheder, aldring, samt solskader kan mindskes. Vi tilbyder også kurbehandlinger til problemhud som for eksempel akne eller rosacea.

I klinikken bruger vores kosmetologer professionelle produkter fra Neovita som adskiller sig fuldstændigt fra andre hudplejeserier, da de har udviklet en skumteknologi, som gør at alle produkter kommer ud som skum. Om det er dagcreme, skintonic eller serum kommer de alle fra en lufttæt dysse, og gør oplevelsen helt unik.

Neovita er en meget ren hudplejeserie da ALLE produkter er helt uden konserveringsmidler. Hvilket gør at vi har produkter til folk som er multi-allergikere, der normalt ikke kan få produkter de kan tåle og som giver dem en synlig effekt på huden. Alle produkter har ingen udløbsdato, pga. skumteknologien så man kan altid få brugt sine produkter helt op, uden at bekymre sig om der er gået 6, 12 eller 24 måneder fra købsdato. Kom og få en snak og vejledning med os om et forløb specielt designet til dine behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til personlig, kompetent kosmetolog behandling i skønne omgivelser.

STYLE VISION

Østergade 8,b
7500 Holstebro
Jylland
Danmark
T. 9742 1919

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 17.00
Onsdag: 8.00 - 18.00
Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 17.00
Lørdag: åben efter aftale

FÅ NYHEDSBREVET