Teamet

Hos Style Vision er vores vision at samle alt indenfor skønhedsbranchen under samme tag. Vi er et stort team der med høj faglighed kan yde den bedste kvalitet indenfor alle forretningens områder. Vores frisører og stylister  i vores salon, står altid klar med de nyeste trends fra ind og udland i skønne omgivelser. I vores skønne salon er vi i alt 6 frisører, som kan hjælpe dig med vores forskellige behandlinger i salonen.

I salonen finder du også vores afslappende kosmetolog område, hvor vores negleteknikker og kosmetologer holder til. Her vil du opleve selvforkælelse i første klasse. I vores fantastiske kosmetologafdeling kan du få lavet  ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, vippe extensions og fodbehandlinger. Udover dette laver vores negleteknikker scellac negle både som manicure og pedicure.

Det er vores passion at sørge for du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik du træder ind af døren. Du er altid velkommen til at kigge ind hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev så ses vi i din mailboks.

STYLE VISION

Østergade 8,b
7500 Holstebro
Jylland
Danmark
T. 9742 1919

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 17.00
Onsdag: 8.00 - 18.00
Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 17.00
Lørdag: åben efter aftale

FÅ NYHEDSBREVET