Tilmeld dig vores nyhedsbrev så ses vi i din mailboks.

teamet

Hos Style Vision er vores vision at samle alt indenfor skønhedsbranchen under samme tag. Vi er et stort team der med høj faglighed kan yde den bedste kvalitet indenfor alle forretningens områder. Vores frisører og stylister arbejder i vores salon afdeling, hvor de står klar med de nyeste trends fra ind og udland i skønne omgivelser. I vores skønne salon er vi i alt 6 frisør, som kan hjælpe dig med vore forskellige behandlinger i salonen.

Midt i forretningen finder du vores afslappende kosmetolog område, hvor vores negleteknikker og kosmetologer holder til. Her vil du opleve selvforkælelse i første klasse. I vores fantastiske kosmetolog afdeling kan du få lavet  ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, vippe extensions og fodbehandlinger. Udover dette laver vores negleteknikker gele og scellac negle både som manicure og pedicure.

Vi har 3 skønne ansatte som står for vores tøjforretning og webshop. Her vil du blive inspireret og vejledt med alle de nyeste tendenser inden for mode verden. Her i Style Vision er vi i KBH hver 3 måneder, hvor vi handler alle de nyeste trends hjem i et forsøg på at skabe et bredt tøjudvalg til alle aldre og i alle prisklasser. Vores forretning er rummelig med masser af hygge og personlighed hvor du finder et bred sortiment af brands fra fx. Ganni, Day Birger Et Mikkelsen, Baum Und Pferdgarten, Just Female, Lee mm.

Hvis du har spørgsmål vedrørende varer på vores webshop eller i butikken, er du altid velkommen til at kontakte os på Mail. Vibeke vil altid besvare dine mails inden for 24 timer. I vores fantastiske tøjafdeling, kan du også booke en gratis stylist konsultation hos på 30 min, hvor der tales om kropsform, stiltyper og prøves forskellige looks. Dette kan du booke tid via telefonnr. 97421919

Det er vores passion at sørge for du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik du træder ind af døren. Du er altid velkommen til at kigge ind hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

STYLE VISION

Østergade 15
7500 Holstebro
Jylland
Danmark
T. 9742 1919

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 8.45 - 17.00
Tirsdag: 8.45 - 17.00
Onsdag: 8.45 - 17.00
Torsdag: 8.45 - 18.00
Fredag: 8.45 - 18.00
Lørdag: 8.00 - 14.00

FÅ NYHEDSBREVET