vippe extensions

Hos style vision laver vi professionelle Eye lash extensions oplært med grundkursus hos lash bar i København i 2013.

Vippe extensions er blevet yderst populær over de seneste år og er en luksus kvinder i alle aldre forkæler sig selv med. Her i salonen er vi altid mellem 2-3 vippe teknikere som er klar til at vejlede dig.

Single lash extensions er for dig der gerne vil have længere og fyldigere vipper helt uden brug af mascara. Vipperne er lavet af syntetiske hår hvilket giver muligheden for at skabe den perfekte bue på vipperne og herved skabe et smukt og mere åbent øje. Vi har alle længder og tykkelser og kan derfor skræddersy det helt perfekte look til dig ud fra ønsker og hvad der er realistisk.

Vi arbejder ud fra et perfekt og naturligt look, og går ikke på kompromis med tilstanden af dine egne vipper undervejs.

Vi anbefaler efter en fuld påsætning at du første gang får en tid til opfyldning på 30 min efter 14 dage. Herefter vejledes du af din vippe teknikker om der skal gå mellem 2-4 uger mellem hver opfyldning, meget afhængig af slidtage, fylde og forventninger til vedligeholdelse.

Vigtigt: Mød op til din første fulde påsætning af vipper (2 timer) uden mascara. Den brugte makeup fjerner må ikke indeholde nogle for for olier brugt på dagen for din påsætning.

De første 24-48 timer efter din påsætning må der ikke komme vand, damp, eller sved i kontakt med vipperne da limen skal have lov til at gennemhærde.

Vi anbefaler ikke at bruge mascara overhoved, højest på de nederste vipper. Her har vi et sortiment af professionelle vippe produkter til hjemme brug.

Vi anbefaler dagligt at bruge en vippe diamant drop til at vedligeholde vipperne så de bliver ved med at være flotte og afskilte.

Priser

Single eyelash extension Pris
Nyt sæt eyelash extension 999 kr.
Vippe opfyldning 60 min. 499 kr.
Vippe opfyldning 45 min. 399 kr.
Vippe opfyldning 30 min. 299 kr.

STYLE VISION

Østergade 8,b
7500 Holstebro
Jylland
Danmark
T. 9742 1919

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9.00 - 16.00
Tirsdag: 8.00 - 17.00
Onsdag: 8.00 - 18.00
Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 17.00
Lørdag: åben efter aftale

FÅ NYHEDSBREVET